След като вече имате проект за озеленяване следва работата по самото изграждане на градината. Ние предлагаме цялостно изграждане или на отделни етапи по желание на клиента.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЕРЕН / ВЕРТИКАЛНА ПЛАНИРОВКА


Почистване на терени, риголване, фрезоване, заравняване, изграждане на хълмове, скатове и алпинеуми. Доставка на плодородна пръст, камъни за алпинеуми градински пътеки и други материали.


ЗАСАЖДАНЕ НА РАСТИТЕЛНОСТ


Ние работим с едни от големите производители на декоративни растения в Италия, Холандия, Полша, Унгария и България. Освен това имаме собствено производство на широка гама видове декоративни дървета и храсти, което ни дава възможност да предложим конкурентни цени. Качеството на доставените и засадените от нас растения е гарантирано и при необходимост се подменят съгласно нашите гаранционни условия.

ТРЕВНИ ПЛОЩИ


Ние предлагаме изграждане на тревни площи посредством засяване на тревно семе или с готови тревни чимове. И в двата случая гарантираме за крайния резултат.


АВТОМАТИЗИРАНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ


За да улесним подръжката и поливането на зелените площи ние предлагаме изграждане на автоматизирани поливни системи, които не само спествяват усилия и време на нашите клиенти, а и значително намаляват разхода на водата. За нас качеството е на първо място и затова ние работим с най-добрите в областта на поливните системи RAINBIRD и HUNTER.

ПОДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ


За да се развива добре и да ви дарява с красота и уют, всяка градина се нуждае от съответната компетентна поддръжка. Ние предлагаме цалостна поддръжка на паркове и градини, която включва третиране срещу болести и вредители, подхранване с торове, подрязване и оформяне на храсти, дървета и живи плетове, почистване, косене на тревни площи, наблюдение и настройка на поливна система, подготовка на поливна система за зимния сезон и всички други действия необходими за да придадат на вашата градина пефектен вид. Подръжката може да бъде абонаментна или еднократна по желание на клиента.

 Български    Русский

Copyright 2014 Estel Korekt • EstellgardeningEstellconstruction

Поддръжка - Yankov.Net