Декинг системи

decking-systems

 

Масивно дърво

Цвят, профил, мирис, осезаема структура и приятно усещане при ходене. Всички наши настилки от масивно дърво притежават неповторимост, както само природата може да я създаде.
Дали спокойна или жива, уютна или елегантна, праволинейна или с богата фантаия – нашите декинг-настилки са като техните собственици – индвидуално оформени. Дървото ще изненада и Вас – гарантирано.
Местни, европейски дървесни видове се отличават с техния неподръжаем характер, докато екзотичните видове имат по-скоро хармоничен външен вид.
Дървесината, от която са произведени нашите настилки издържа капризите на времето с години. Най-важният индикатор за това е Издръжливостта. Освен това подходяшите дървесни видове за приложения на открито остават дълго време буквално във форма.

тик_1 термо-ясен термобор махагон масарандуба лиственица

ипе бангкирай

 

WPC декинг


Декингът от WPC прави Вашето пространство под открито небе по-модерно. Вашият под се превръща в композиция, повлияна от взаимодеиствието на еднородни линии и хомогенни повърхности и цветове.
WPC е модерен композитен материал, който се състои от различни пропорции на дървесни влакна и полимери. В декинга от WPC се съчетават качествата на двата материала дърво и полимер. Нашите WPC настилки имат редица предимства: опростен монтаж и лесна поддръжка. Те не се цепят и имат гладка повърхност, а също така притежават висока устойчивост срещу UV-лъчите.

awtumn_brown nightsky_black silver_green snow_blue stone_grey sunny_beige

walnut teak


1 TIMBERTECH, САЩ
ТimberTech е водещ световен производител на дълготрайни, лесни за поддръжка висококачествени настилки, парапети и оградни системи. ТimberTech със седалище в Wilmington, щата Ohio е един от най-големите производители на WPC в света. Групата Фришайс е изключителен представител на продуктите с марка ТimberTech за Австрия, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния и България.

2.UPM
Международния концерн UPM със седалище във Финландия е известен с производството на продукти от възобновяеми суровини. UPM Profi, рециклируемият композитен материал от дървесни влакна и полимери съчетава технологична иновация и устойчивост. Декингът UPM Profi се произвежда във фабриките на фирмата в Германия и Финландия.

Ние работим в партньорство с една от водещите компании в сферата на декинг системите ЙАФ България
Повече информация относно видовете декинг и начините му на приложение можете да видите на сайта на нашите партньори  www.jaf-bulgaria.com/


 
Copyright 2012 Estel Korekt

Поддръжка - Yankov.Net